
Κρητικές Συνταγές
Καπνιστό λουκάνικο στο τηγάνι (για να γίνει ακόμα πιο μαλακό)

kόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομάτια (1,5 πόντο περίπου).αλέθουμε 3-4 ντομάτες ώριμμες 1 κρεμμύδι μεγάλο σε λεπτές φέτες.1 πιπεριά μεγάλη κομένη σε λεπτές φέτες.2-3 καυτέρες πιπεριές που τις αλέθουμε μαζί με τις ντομάτες.Και ένα φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ .Σωτάρουμε για λίγο το λουκάνικο στο λάδι και μετά προσθέτουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα,τα αφήνουμε να σιγοβράσουν έως να ψηθεί η σαλτσά,για λίγη ώρα ακόμα.Και σερβίρουμε. Η συνταγή είναι από τον Ανδρέα Παρασυράκη.